Whatsapp met De PVC Expert !

 Direct een offerte op maat via WhatsApp

 Samen jouw ondergrond inspecteren

 Hulp bij inmeten en beoordelen huidige vloer

 Voor al je overige vragen over vloeren

 100% gratis advies van de expert !



Wat kan je doen met pvc?

Pvc is supersterk en slijtvast. Dat maakt ‘m tot de perfecte vloerbedekking voor druk belopen ruimtes als je woonkamers, de hal en de gang. Maar er zijn natuurlijk nog tal van andere plekken die uitermate geschikt zijn voor pvc. 


In natte ruimtes

Behalve slijtvast is pvc ook waterbestendig. Een eigenschap die ervoor zorgt dat je ook pvc in de keuken kunt leggen of in natte ruimtes als de badkamer. Anti-slip en niet zo koud onder de voeten als tegels. Die waterbestendigheid van pvc is overigens niet onbeperkt. Plak-pvc kan wel op de wanden van de doucheruimte, maar niet op de vloer ervan. Daarvoor is het niet waterbestendig genoeg. Vraag ook advies aan de adviseur. Niet elke lijmsoort is geschikt om op de vloer van de badkamer je pvc te verlijmen.



Op de trap

Van alles in je woning hebben de trappen het zwaarst te verduren. Pvc is dan ook een hele fijne oplossing voor op de trap. Pvc is slijtvast en prima bestand tegen jarenlang op en neer rennen. Een extra voordeel van pvc op de trap is de mogelijkheid om exact hetzelfde decor op de trap te krijgen als op de vloer. 

Lees hier om meer te weten over pvc op de trap.



Aan de wand

Wat? Pvc op de muur? Ja natuurlijk, pvc is licht, flexibel en verkrijgbaar in zeer veel decors. Waarom zou je er dan niet iets bijzonders mee doen als wandbekleding. Leef je uit op je interieur en doe eens iets stijlvols met plak-pvc. De zelfklevende variant is perfect geschikt hiervoor. Maak van die saaie betonnen muur een fraaie houten wand. 

 

Of wat dacht je van pvc aan de wand in de badkamer? Pvc is dankzij de vuilafstotende toplaag heel makkelijk schoon te maken waardoor je het zelfs op de achterwand boven het aanrecht en fornuis kunt plaatsen. Decors genoeg om jouw eigen woonstijl tot in de puntjes door te voeren.



Op je vloerverwarming

Pvc en dan vooral plak-pvc staat bekend als de ideale vloerbedekking bij vloerverwarming. Da’s logisch, geen enkele andere vloerbekleding kent eenzelfde warmtedoorlatendheid als pvc. Dun, extreem warmtegeleidend en dus goed voor maximaal efficiënt gebruik van de opgewekte energie. Dat scheelt op je energierekening doordat je minder hoeft te verbruiken om het toch aangenaam warm in huis te hebben.

Lees op de pagina’s meer over pvc en vloerverwarming



In de caravan of camper

Het gemak waarmee je een pvc-vloer schoon houdt, maakt ook dat je het uitstekend kunt toepassen op plekken buitenshuis zoals de caravan of camper. Zowel plak- als klik-pvc kun je er probleemloos plaatsen. Of wat dacht je van de serre of loggia? Plekken waar je vaak zeil zou leggen, maar waar je met pvc een duurzamere oplossing mee hebt.



Op de bedrijfsvloer en in de openbare ruimte

Pvc blinkt uit in belastbaarheid. Het is dan ook de ideale vloerbedekking voor openbare ruimtes, commerciële ruimtes (horeca) en plekken waar met zware materialen wordt gesjouwd zoals industriële ruimtes, garages en sportscholen



Whatsapp met De PVC Expert !