· 

110 m² PVC Zijde Eik Grijsbruin | BAGP40053 in Eindhoven

In deze woning in Eindhoven legden we een Premium Plak Pvc Vloer op de bovenetage, deels onder een bijzonder schuin dak. Niet alleen onze expertise in plak pvc-vloeren leggen bepaalt het resultaat, ook de ondergrond is van invloed op de looks van je nieuwe pvc-vloer. Hoe minder oneffenheden, hoe mooier het resultaat. Zo hebben wij in deze woning eerst de vloer geëgaliseerd.

 

De bewoners kozen voor een upgrade met moderne hoge plinten en zoals je op de foto's kunt zien, geven de witte hoge MDF-plinten in combinatie met het sterk aflopende witte plafond een ruimtelijk effect. De afwerking van de pvc vloer bij de deurkozijnen is inclusief in onze deals. De doorlopend gelegde vloer is in de deuropening keurig afgekit.  

 

Onze parketteurs zijn vakkundig en de vloer is dan ook keurig gelegd met 5 jaar leggarantie en minimaal 20 jaar productgarantie.