50 m² City Visgraat Dryback 8101 te Berkel en Rodenrijs

De City Visgraat Dryback is een prachtige plak-pvc vloer van Nederlandse makelij. Een vloer die is voorzien van een karakteristiek visgraat dessin.  De vloer voelt heel comfortabel aan, is perfect geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en kent een bovengemiddelde puntbelasting. Jouw zware meubilair zal hierop niet gauw sporen nalaten. 

Voordat hij zich mocht uitleven op het pvc, moest onze parketteur nog wel zorgen dat de ondergrond zo egaal is als een biljartlaken. Dat betekende dus dat hij daags tevoren eerst even langs moest om de ondergrond te behandelen met een (geupgrade) voorstrijk en egaline. Uiteindelijk kwam na het drogen van de egaline het moment om de pvc uit de pakken te halen en te gaan leggen. Extra plezierig was bovendien dat de opdrachtgever voor deze Premium Deal had gekozen om de vloer te laten verfijnen met een bies en band rondom als ook gebruik had gemaakt van een speciale kortingsactie op de plinten zodat de vloer de afwerking kreeg die het verdiende: hoge plinten. 

Voor het resultaat spreken onderstaande beelden voor zichzelf.