80 m² 04858 Douwes Dekker in Hotel Pincoffs

De opdracht betrof het leggen van de Douwes Dekker Trendy Visgraat Kaneel Klik-Pvc op twee verdiepingen van respectievelijk 50 m² en 30 m² . Onze parketteur kon bij aankomst evenwel niet meteen aan de slag. Eerst moest hij aan het werk om het aanwezige verlijmde tapijt te verwijderen. Een kleine moeite. Het verwijderen van vloeren, van welke aard dan ook, hoort tot onze diensten. We hebben speciaal gereedschappen voor vloerverwijdering en zorgen ervoor dat al het afval duurzaam wordt afgevoerd.

 

Douwes Dekker Trendy Visgraat Kaneel

Nadat alles klaar was kon er gelegd gaan worden. De Douwes Dekker Trendy Visgraat Kaneel komt mee met de Royal Deal, de deal voor liefhebber van visgraat. En dat niet alleen, je krijgt er ook een betere - geluidsisolerende - ondervloer voor en afkitting plus aluminium profielen. Bijzonder aan de deal is vooral dat je een Douwes Dekker-vloer op de grond gaat hebben. Pvc van de hoogste kwaliteit met een geïntegreerde ondervloer voor maximaal comfort.

 

Rijksmonument

Voor het sterrenhotel Pincoffs heeft de toch al zeer rijke Royal Deal nogal wat upgrades gekregen. Zo zijn de standaard plinten vervangen door 120 hoge MDF Romatische plinten, voorgelakt in RAL 9010, en zijn de profielen geupgrade naar rvs-profielen. Heel speciaal is dat we voor deze klus ook de dorpels mochten installeren. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument nabij de wereldberoemde Hefbrug en dan moet alles uiteraard geheel in stijl zijn. De dorpels zijn van hard natuursteen, en gezoet. Dat is een manier van steenbewerking om de dorpel te voorzien van een ei-glans. Op een klus als deze kijkt iedereen met veel plezier op terug. Zie ook de foto's.