42 m² GE8509 Basalt Brown Tegel te Bergambacht

Plak-pvc in tegelformaat is een perfect alternatief voor keramische tegels wanneer je zoals hier onderburen hebt. Je krijgt dezelfde strakke uitstraling van een tegelvloer én het comfort van pvc-vloerbedekking zoals bijvoorbeeld een bijzonder goede geluidsdemping. 

 

Alles-in-één aanpak

Aangezien opdrachtgever gekozen had voor het totale gemak van vloerverwarming en pvc, zijn we eerst begonnen met het verwijderen van de oude laminaatvloer en zijn vervolgens onze installateurs langs geweest voor de aanleg van de vloerverwarming op de zandcementen ondergrond. Met deze aanpak heb je het voordeel dat alles in één klaar is. Daarnaast kon de opdrachtgever ook een stevige combinatiekorting op de prijs van de pvc-vloer tegemoetzien. Nadat de vloerverwarmingsinstallatie gereed was zijn we daags daarna opnieuw langsgeweest voor de voorbereiding op het lijmen van de pvc, dat wil zeggen de ondergrond te bewerken met voorstrijk en egaline voor een perfect strakke look later. 

 

Premium Deal

De voorbereiding met voorstrijk en egaline zijn uiteraard inbegrepen in de gewenste deal. De Basalt Brown pvc-tegel vind je terug in de Premium deal. Een deal waarin we vol vertrouwen een ruime garantie op legwerk kunnen geven: 3 jaar!  De vloeren zelf in de Premium deal hebben een productgarantie van 20 tot 30 jaar.

 

Bezemschoon

 

Al met al was het een stevige klus, maar de bewoners kunnen met deze vloer er jaren tegenaan. Bij het verlaten van de woning namen we uiteraard alle materialen en afval mee en hebben we de vloer (en balkon) bezemschoon achtergelaten.  We mochten de bewoners verrassen met een gratis onderhoudsset en flacon pvc Fris® Reiniger.

Tegel Basalt Brown

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-4 dagen