80 m² Trendy Visgraat Caramel te Houten

Voor dit project is echt gekozen voor Kwaliteit met de hoofdletter K. Dat begon al met het plaatsen van de ondervloer. De SelitBloc Premium is een ondervloer van platen die een buitengewoon goede geluidsdemping bieden en uiteraard gecertificeerd zijn voor 10b. 

Een perfecte basis dus voor heel veel vloerplezier.

 

Uit de Ambitieus collectie

Vervolgens mochten de jongens aan de slag met de Trendy Visgraat Caramel. Een fraaie 7 mm dikke 4v topvloer uit de keuken van 's Neerlands vloerentrots Douwes Dekker. Zij is afkomstig uit de Ambitieus collectie, een collectie klik-pvc waarin gestreefd is naar een perfecte kwaliteit. Elke vloer in deze collectie is waterbestendig en voorzien van een supersterke slijtlaag van 0,55 mm. Daarnaast is repetitie - terugkerende patronen in het decor - tot het minimum beperkt en kent de toplaag een embossed afwerking. De Trendy Visgraat Caramel is dan een ook een prima visgraatvloer - met een gebruiksklasse 23 - voor jarenlang woonplezier in elke - al dan niet intensief gebruikte - ruimte in huis. De garantie? 15 jaar.

 

Extra profielen

Na het plaatsen van de vloer moest er nog wel een en ander afgewerkt worden. Allereerst gingen de jongens aan de slag met het plaatsen van de profielen. Die moesten er komen rondom de door hen meegebrachte en op maat gesneden entreemat.  Daarnaast kwamen er ook profielen rond de convectorput. De afwerking werd voltooid met het plaatsen van plinten in de kleur van de vloer en het kitten rondom de deurposten.

 

Aan het resultaat hoeven we weinig woorden te besteden: Geweldig! Zie ook de foto's