65 m² Smoked Oak Light Comfort Plak i.c.m. vloerverwarming te Nieuwerkerk aan den IJssel

Vloerverwarming 

Als eerste zijn onze installateurs langs geweest om alles te inventariseren en een legplan te maken. Waar komen de groepen en hoe moeten ze aan de verwarmingsketel gekoppeld worden? En ook, hoeveel materiaal zal hij straks moeten inladen. Het betekent vooral een goede logistiek en werkvoorbereiding voor optimale efficiëntie en zo min mogelijk overlast.  

 

Toen alles berekend was konden onze installateurs aan de slag. Nadat dat gebeurd was, was de vloerverwarming binnen no-time geïnstalleerd, getest en waren alle sleuven dichtgesmeerd en konden onze pvc-leggers aan de bak.  

 

 

Plaatsing van de vloer 

Een professioneel gelegde pvc-vloer begint altijd met een goede voorbereiding van de ondergrond. Hoe egaler, hoe beter. Van tevoren hebben onze leggers de 3 mm egaline uitgestreken over de ondergrond en met een primer behandeld voor maximale hechting.  

 

De dag erna kwamen onze leggers terug voor een flinke schuurbeurt van de inmiddels opgedroogde vloer. Nadat de hele schuurbeurt was voldaan gingen onze leggers aan het werk met de lijmpot en kon de 65 m² Smoked Oak Light geplaatst worden.  

 

Afwerking 

Nadat het plaatsen van de vloer geklaard was, werd het tijd voor de afwerking. Dit deden onze leggers met de moderne plinten van 70x12 MDF. Verder hebben onze leggers alle naden afgewerkt met een kitspuit rondom de deurkozijnen, en mocht-ie als afsluiter een gratis onderhoud set pvc meegeven en een droogloopmat antraciet 90x120cm. Tot tevredenheid van beide partijen was het drie dagen durende project klaar en konden onze leggers met een goed gevoel weer naar huis.  

 

 

 

Bekijk hier onder het resultaat: