60 m² DD Trendy Visgraat Kaneel Click Pvc

Voor een parketteur is het natuurlijk bijzonder prettig om met een vloer van hoge kwaliteit aan de slag te gaan. Je kunt er zeker van zijn dat het materiaal geen onverwachte dingen gaat doen wanneer je 'm moet snijden en elke klik is gelijk raak.

Het Nederlandse Douwes Dekker blinkt al jaren uit in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige vloeren. De hier gelegde Trendy Visgraat Kaneel laat dat ook in elk aspect zien. Dit 7 mm, waterbestendig klik-pvc  uit de veelgeprezen Ambitieus serie is voorzien van een stevige 0,55 mm registered embossed toplaag. Een afwerking die samen met de vier micro-groeven rondom een zeer authentiek vloerbeeld geeft en waar je dankzij de gebruiksklasse 23 voor intensief huishoudelijk gebruik heel lang van kunt genieten.

 

Trendy Visgraat 

Voor deze opdracht hebben we allereerst extra aandacht gegeven aan het comfort door eerst een  1,2 mm dikke LVT ondervloer te plaatsen. Vervolgens was het de beurt aan onze parketteur om met de Trendy Visgraat Kaneel zijn vakmanschap te laten zien en zijn werk te voltooien met het plaatsen van de plinten. Geen standaard afwerklijsten, maar hoge plinten die zorgen voor een schitterend design-achtig resulltaat.

 

Royal Deal

We hebben deze vloer geleverd en geplaatst als Royal Deal, dé deal voor pvc-vloeren van topkwaliteit. In deze deal vind je een indrukwekkende collectie van meerdere visgraat vloeren van A-merken als Douwes Dekker. Een deal ook met standaard een geluidsarme ondervloer, kitwerk langs de deurposten en montage van een op maat gemaakte meegeleverde deurmat. Verder krijg je met de Royal Deal leuke premium gratis zoals een schoonmaakset voor pvc en pvc-reiniger.

 

Bekijk onder de beelden