40 m² Trendy Visgraat Caramel en 40² Tree Floors 535 visgraat laminaat

We zijn gestart met de bovenverdieping voor het plaatsen van de Tree Floors vloer., een visgraat laminaatvloer. Tree Floors staat bekend om hun hoge kwaliteit pvc. Met diktes als 12 mm en vloerdelen in groot formaat (14cm) ben je met een Tree Floors vloer ervan verzekerd dat je 'm flink mag belasten zonder enige zorgen. Niet voor niets is deze 4v-vloer  geclassificeerd in de gebruiksklasse 33. 

 

Douwes Dekker Trendy Visgraat Caramel

Vervolgens zijn we beneden aan de slag gegaan met een andere visgraat vloer. Klik-pvc, watervast en warmer aanvoelend. De Trendy Visgraat Caramel uit de  Ambitieus collectie is een van Douwes Dekkers' topproducten van hoge kwaliteit. Deze zeer natuurgetrouw ogende 4-vloer van 7,5 mm dik is dankzij een slijtlaag van 0,55 mm supersterk een zeer geschikt om je helemaal op uit te leven. Een ander kenmerk van deze vloer is de geïntegreerde ondervloer. We hebben echter het comfort extra versterkt met het plaatsen van een 1,2 mm dikke ondervloer voor nog meer vastigheid onder je voeten.

 

Afwerking

Bij een dergelijk fraaie vloer hoort natuurlijk een afwerking van hetzelfde niveau. Dit is gedaan door het plaatsen van 7 cm hoge in RAL9010 voorgelakte plinten. Daarmee werd het plaatje compleet. Dit geweldige project hebben we vervolgens afgerond met de montage van de met profielen verzonken gratis inloopmaat.

 

Royal Deal voor visgraat

De Trendy Visgraat Caramel is geplaatst als Royal Deal, de deal voor hoogwaardige klik-pvc vloeren met aantrekkelijke bonussen als de gratis op maat gemaakte en gemonteerde entreemat plus een pvc-reiniger.