72 m² DD Trendy Visgraat Kaneel te Oudenbosch

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat bleek hier weer eens. In de ruimtes waar de vloer moest komen lagen nog tapijt en tegels. Dat betekent dus dat je nooit weet hoe de ondergrond eruit gaat zien wanneer alles weg is en of die ondergrond goed genoeg is voor bijvoorbeeld een 6 mm egaliserende ondervloer als de 10 db Marathon. Helaas was dat niet het geval. Na verwijdering van het tapijt en de tegels zagen we dat we met deze ondergrond geen kwaliteit konden leveren en hebben we geadviseerd om 'm te egaliseren. Verder zagen we dat er tijdens de verbouwing ook gestuct werd. Aangezien de ruimtes hierdoor te vochtig kunnen worden, zijn we pas tot het plaatsen van de vloer overgegaan nadat alles was opgedroogd.

 

Douwes Dekker Trendy Visgraat Kaneel

Met het egaliseren van de vloer kwam de voorbereiding ten einde en mocht onze parketteur langsgaan. In de auto: 78 m² (inclusief snijverlies) Trendy Visgraat Kaneel uit de Ambitieus serie van Douwes Dekker. Een buitengewoon solide 7 mm dik click-pvc van Douwes Dekker, voorzien van vier microvoegen rondom en een 0,55 mm dikke slijtlaag. Waterbestendig en bijzonder geluidsarm. Zeker met de eveneens voor 10db gecertificeerde LVT-ondervloer die eronder is geplaatst. Ter afwerking was gekozen voor een upgrade in de vorm van in RAL 9005 voorgelakte 9 cm. hoge plinten. Met vervolgens de montage van de gratis op maat gemaakte entreemat kwam dit project tot een schitterend slot.

 

Royal Deal

Dit gehele project hebben we uitgevoerd als Royal Deal, de deal voor zowel klik als plak visgraat- pvc. In deze deal vind je visgraat-pvc van A-merken als Quick-Step, Douwes Dekker en Meister. Vloeren waarmee je mag pronken.