55 m² 5201 Natural Light Oak te Sliedrecht

Voor onze parketteur is het natuurlijk mooi om met een hoge kwaliteit vloer aan de slag te gaan. Je weet namelijk tevoren al dat het materiaal goed zal vormen en dat het bij elke klik direct raak is. De trendy visgraat Natural Light Oak is zo'n vloer. Dit  5mm, waterbestendig klik-pvc uit de veelgeprezen Callisto serie is voorzien van een registered embossed toplaag voor een voelbare ervaring van echt hout. Hierbij komt een afwerking samen met vier micro-groeven wat een zeer authentiek vloerbeeld geeft. Van deze vloer kan je heel lang genieten dankzij een stevige 0,55mm dikke slijtlaag, zelfs met intensief huishoudelijk gebruik.  

 

Afwerking  

Uiteraard laten wij het niet zitten bij alleen een mooie vloer maar zorgen wij er ook voor dat de afwerking op en top in orde is. Bij de 5201 Natural Oak Light komen dus afwerkplinten kijken in de kleur van de vloer. Dit is de perfecte afwerking om je vloer er nog prachtiger uit te laten zien.  

 

Royal deal 

Deze schitterende vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal, de deal die zich onderscheidt in topkwaliteit vloeren. Bij de Royal Deal vind je meerdere visgraat vloeren van A-merken als Meister als Douwes Dekker. Alles wordt erin voor je geregeld en je krijgt leuke extra's als een gratis Fris pvc reiniger en een op maat gemaakte entreemat. Als dat nog niet het mooiste is heb je nog recht op 5 jaar leggarantie! Naar dikke tevredenheid bij beide partijen gingen aan het eind van de 2e dag onze leggers weer naar huis en wachtte hen nog vele andere mooie klussen... 

 

Geniet hieronder van de foto’s: