35 m² Deep Wood Visgraat Plak-pvc te Rotterdam

Voordat we deze vloer konden plaatsen, zijn we  tevoren de ondergrond gaan egaliseren. Plak-pvc verraadt immers elke onregelmatigheid. Dit doen we door eerst de ondergrond te voorzien van een primer voor optimale hechting van de 3 mm Egaline die we vervolgens erop hebben aangebracht. Daags hierna zijn we teruggereden naar Rotterdam voor het plaatsen van de vloer na eerst de opgedroogde egaline een grondige schuurbeurt te geven.

 

Sense 02216 Deep Wood

Pvc van Sense is misschien wel het beste wat je van plak-pvc op de vloer kunt krijgen. Geproduceerd door een fabrikant die vrijwel uitsluitend pvc-vloeren maakt. Dan kan je niets anders dan topkwaliteit verwachten. Waterbestendig natuurlijk en uiterst slijtvast meteen toplaag van 0,55mm. Daarnaast kent de Sense 02216 Deep Wood vier groeven rondom 80x16 grote vloerdelen.

 

Afwerking

Na het plaatsen van de vloer was het natuurlijk tijd om alles af te werken. Dit hebben we gedaan door kit aan te brengen bij de deurposten en later de montage van 90x14 hoge in RAL9005 voorgelakte plinten.