70 m² VivaFloors 6840 Eiken te Hellevoetsluis

Het spreekt vanzelf dat we eerste de woning zijn gaan inspecteren voor de vloerverwarming. Waar en hoe moeten de groepen leidingen in de ondergrond worden aangebracht. Zandcement troffen we aan, maar ook anhydriet. Gelukkig weet onze vloerverwarming expert daar wel raad mee en in de korts mogelijk tijd waren de sleuven gefreesd, de (flexibele) leidingen geplaatst en aangesloten op de gesloten verdeler. Na het testen en afstellen van de installatie mochten de sleuven dichtgesmeerd worden en was de vloerverwarming compleet en kon de vloer geëgaliseerd worden.

 

VivaFloors 6840 Eiken

De volgende stap was natuurlijk aan onze pvc parketteur om langs te gaan. Eerst om met de schuurmachine de opgedroogde egaline glad te schuren en vervolgens om 70m² Vivafloors 6840 Eiken te plaatsen. VivaFloors pvc staat bekend om de slijtvastheid, natuurgetrouwe decors. Ze geven niet voor niets 25 jaar garantie op hun vloeren. Een vloer dus die we altijd met veel plezier plaatsen als Premium Deal, dé deal voor hoogwaardige pvc-vloeren.

 

Afwerking

Hiermee was de klus nog niet ten einde, want er moest nog een en ander afgewerkt worden. Dit hebben we gedaan door de naden rond de deurposten dicht te kitten en de montage van de op maat gemaakte gratis deurmat. Daarmee kwam de klus tot een blij einde.