70m² BP580 Burnaby Oak Visgraat te Rotterdam

Als gebruikelijk bij klik-vloeren zijn we eerst gestart met het plaatsen van de ondervloer. Onze visgraat deals zijn geen standaard pakketten maar flexibele deals waarin je zelf allerlei aanpassingen kunt doen. Zo was er hier gekozen voor  een 1,2mm dikke LVT-ondervloer. Een heerlijke isolerende ondervloer voor  maximaal comfort. Anti-slip, dat wil zeggen dat er geen beweging ontstaat ten opzichte van de ondervloer wanneer je over het click-pvc loopt.  De vloer voelt vaster aan onder je voeten.

 

Na het plaatsen van de ondervloer was het tijd voor de BP580 Burnaby Oak van Bodiax. Een lichtbruine  4v click-pvc uit de Thor BP500 Hydro-Core serie. Waterbestendig, 8.5 mm dik en met een slijtlaag van 0.55 mm gegarandeerd goed voor ten minste 15 woonplezier.

 

Ter voltooiing van deze opdracht moest de vloer nog wel afgewerkt worden. Om te beginnen met het monteren van hoge, in RAL9010 voorgelakte plinten. Het slotakkoord hebben we gegeven met het op maat maken van de gratis  meegeleverde entreemat.