40 m² Trendy Visgraat Caramel te Schiedam

Onze jongens hebben de gewoonte om elk project dat ze betreden scherp te zoeken naar de plekken waar ze kunnen excelleren, waar ze vakmanschap kunnen laten zien. Meestal lukt dat wel, zoals hier in een Schiedamse woning waar we 40m ² Trendy Visgraat Caramel van Douwes Dekker hebben geleverd en geplaatst. Dit is een zeer stijlvol uitgevoerd 7 mm dik visgraat pvc is voorzien van een geraffineerd, uiterst natuurgetrouw decor. Compleet in comfort, zo zou je deze vloer uit de Ambitieus-serie wel kunnen noemen. Register embossed, met vier microvellingen rondom en uitstekend geschikt voor intensief gebruik dankzij een robuuste slijtlaag van 0,55mm. Gebruiksklasse 33, het hoogste niveau van belastbaarheid. Een vloer dus om jarenlang plezier van te hebben.

 

LVT Ondervloer

Zeker met de comfort biedende ondervloer die de parketteurs eerst zijn gaan plaatsen. De 1,2mm dikke LVT-ondervloer zorgt voor dat solide gevoel dat je graag onder je voeten hebt. Hierna begon uiteraard het echte werk. Met de grootste nauwkeurigheid, deeltje voor deeltje volgens een uitgekiende indeling. De foto's laten dat goed zien. Kijk daarbij vooral naar de plaatsing van zowel vloer als meegeleverd profielen rondom een luik.

 

Afwerking

Na het plaatsen was het tijd om de vloer af te werken. Niet de gebruikelijke bijpassend afwerkplinten die we bij de Comfort Deal plaatsen, maar hoge witten in RAL9010 voorgelakte Moderne Plinten. Strak uitgevoerde plinten die een schitterend contrast vormen met het visgraat decor.