60 m² Visgraat Palazzo XL71 Plak-pvc te Diemen

Vooraleer onze parketteur met het visgraat pvc aan de slag kon is-ie natuurlijk eerst gaan egaliseren. Drie millimeter Egaline moest erop voor het maken van een vloer zonder enige oneffenheden en hobbels. Daarvoor was het wel nodig om de zandcementen ondergrond eerst te voorzien van een primer. Daarmee verlaag je de zuigende werking ervan.

 

Palazzo XL71

Enige dagen later konden we 'm opnieuw de weg opsturen. Ditmaal met de 66 m² Palazzo XL71 in de achterbak. De Palazzo is een spiksplinternieuwe Belakos collectie van 2,5 mm dik visgraat plak-pvc. Waterbestendig uiteraard met stroken van 76,5 cm bij 15,3 cm en verkrijgbaar in in vier verschillende kleurstellingen.  Grootste gemene deler is vooral de zeer natuurgetrouwe, warme uitstraling van deze hoogwaardige vloer.

 

Afwerking

Omdat deze klus zeer recent is opgeleverd, is onbekend of we er nog een vervolg gaan geven door het plaatsen van plinten. In elk geval heeft onze parketteur de vloer langs alle deurposten afgekit en er onze gratis meegeleverde en op maat gemaakte deurmat gemonteerd.