63 m² Deep Wood Visgraat Plak-pvc te Hoek van Holland

Een grondige aanpak geeft het beste resultaat. Daarom zijn we eerst gaan kijken hoe de ondergrond erbij ligt. Zijn er problemen te verwachten wanneer de vloer gaan egaliseren? Dat was niet het geval, dus mocht op een geschikte dag onze egalisatie specialist langs voor het egaliseren van de vloer. Eerst door er een primer op aan te brengen ter voorkoming dat de egaline opgezogen kan worden door de ondergrond. En vervolgens door het aanbrengen van drie millimeter Egaline, ruimschoots voldoende voor een perfect egale vloer.

 

Royal Deal Sense VL905 Deep Wood

Enige dagen later mocht onze meester parketteur de weg op met in de achterbak:  70 m² (incl. snijverlies) Deep Wood VL905 visgraat-pvc. Een zeer natuurgetrouw ogende 2,5 mm dikke vloer van 160x800 mm grote stroken die elk voorzien zijn van vier groeven rondom. Perfect voor huishoudelijk gebruik dankzij een toplaag van 0,55 mm. De parketteur is begonnen de geëgaliseerde vloer een stevige (stofvrije) schuurbeurt  te geven en elke onregelmatigheid te verwijderen. Hierna mocht de lijmpot eraan te pas komen om vanuit het midden van de ruimte de vloer te plaatsen. Een secure klus dat vooral vraag om goed meetwerk zodat je altijd netjes uitkomt bij de muren.

 

Afwerking

Na het plaatsen van de vloer was het uiteraard de beurt aan de afwerking. Hiertoe hebben wij 9 cm hoge plinten geplaatst in de uitvoering Moderne Plint, voorgelakt in de kleur RAL9010. Daarmee kwam deze klus ten einde en mocht onze parketteur afscheid nemen met achterlating van de gratis op maat gemaakte entreemat en een gratis pvc-reiniger.

 

Bekijk onder de foto's van het resultaat