35 m² Bodiax Aringa 201 Visgraat te Alphen aan den Rijn

Visgraat vloeren blijven de harten stelen. Geen wonder, met een pvc visgraat vloer haal je een heel stijlvolle vloer in huis waar je jarenlang van zult genieten. Daarbij valt er steeds meer te kiezen uit een almaar groeiende sortering.

 

BP380 Aringa 201 Serra

De BP380 Aringa serie is een uiterste degelijke visgraat pvc-vloer uit de keuken van Bodiax, de Nederlandse producent van uitsluitend pvc-vloeren. Je vindt er dan ook meerdere visgraat collecties zoals de Aringa en Mare, die zich vooral onderscheiden in hun kleurstelling. Kenmerkend voor de BP380 Aringa serie is het klassieke karakter van de in vier kleuren verkrijgbare 4V-vloeren en de mogelijkheid om bies en band aan je vloer te laten toevoegen. Tweeëneenhalve millimeter dik zijn de vloeren uit deze collectie, bestaande uit 60,96 bij 15,25 cm grote stroken en een 0,5 millimeter dikke slijtlaag. Goed voor 15 jaar garantie.

 

Plaatsing

Alvorens de 201 Serra uit deze serie hier te plaatsen, moest de ondergrond natuurlijk nog wel even geëgaliseerd worden. Dat betekende dus eerst het aanbrengen van een primer om te voorkomen dat de egaline opgezogen gaat worden door het poreuze zandcement. Vervolgens kon het egaline erop en was de voorbereiding klaar. Daags daarna, wanneer de egaline is opgedroogd, hebben we de ondergrond een stevige schuurbeurt gegeven en zijn we aan de slag gegaan met het verlijmen van de visgraat stroken. Een secure klus te beginnen vanaf het midden van de ruimte om netjes bij de muren uit te komen.

 

Afwerking

Voor de afwerking van deze vloer was gekozen voor een upgrade in de vorm van 90 mm hoge voorgelakte (RAL9010) plinten in de uitvoering Modern die we langs alle muren hebben gemonteerd. Daarnaast hebben we kit aangebracht rondom de deurposten en bij de entree een op maat gemaakte - gratis meegeleverde - deurmat geplaatst, verzonken met behulp van speciale, zwarte profielen.

 

Ook interesse in een visgraat Bodiax-vloer? Wij leveren en plaatsen deze vloeren onder de naam VillaLine.