50 m² Quick-Step 40136 Carrara Marmer Wit te Ridderkerk

De 40136 Carrara Marmer is een prachtige tegel-pvc vloer uit de Ambient collectie van Quick-Step. Een bijzondere collectie beton- en steenlook vloeren die verkrijgbaar is in zowel plak- als klik-pvc. Elke 4,5 mm dikke tegel uit de klik-pvc collectie kent een formaat van 130 cm bij 32 cm en vier nanovoegen rondom. Waterbestendig uiteraard, mat afgewerkt en op basis van de intrinsieke kwaliteit ingedeeld in gebruiksklasse 33, dus uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik. 

 

LVT-Ondervloer

Alvorens we de vloer uit te pakken, zijn we eerst begonnen met het plaatsen van de ondervloer. De Carrara Marmer wordt geplaatst en geleverd als Premium Deal, volgens welke we de speciaal voor pvc ontwikkelde LVT-ondervloer zijn gaan leggen. Deze ondervloer is voor 10 dB gecertificeerd en dus bijzonder geluidsarm. Na het leggen van de ondervloer - en een kop koffie - zijn we met het tegel-pvc aan de slag gegaan. Geen zware klus hier, want alles was vrij rechttoe-rechtaan en van een Quick-Step vloer hoef je weinig problemen te verwachten.

 

Afwerking

Na voltooiing van de vloer brak het moment aan om 'm af te werken. We hebben hier afwerklijsten toegepast in exact dezelfde marmerlook decor als de vloer. Dit vraagt iets meer tijd en aandacht, want alles moet even nauwkeurig rondom de deurposten.

Met de afwerking kwam deze opdracht ten einde en hebben we met achterlating van de gratis meegeleverde inloopmat én onderhoudsset afscheid genomen van een zeer tevreden opdrachtgever.