70 m² Zeebries Eik Licht Klik-pvc te Zoetermeer

Blij als we waren dat er in het Zoetermeerse appartementencomplex een lift aanwezig was, zijn we als eerste alles naar boven gaan  brengen. Het leggen van een harde vloer in een appartement kent veelal de randvoorwaarde dat je een goede, geluidsisolerende ondervloer moet hebben. Dat  kwam mooi uit, want de bij de Premium Deal geleverde  ondervloer - de LVT Ondervloer - is met z'n gecertificeerde reductie van 10 dB perfect geschikt voor appartementen en bovenwoningen. 

 

AMVP Zeebries Eik Licht

Na het plaatsen van de ondervloer, mochten we eindelijk het pvc uit de pakken halen. De Zeebries Eik Licht is een exponent uit de Quick-Steps splinternieuwe Alpha collectie. Een innovatieve serie vloeren waarin stijl en functionaliteit samengebald worden in een twintigtal prachtige vloeren in diverse formaten. Kenmerkend voor de Alpha serie is dat alle vloeren 100% waterdicht zijn. Je kunt 'm zelfs in de badkamer kwijt. Daarnaast kent de Alpha collectie vloeren met een ijzersterke Uniclic verbinding en een krasbestendige slijtlaag van 0,55 mm. Je krijgt dan ook 25 jaar fabrieksgarantie op een vloer die gekwalificeerd is in gebruiksklasse 33 hetgeen 'm geschikt maakt voor zeer intensief gebruik. Drie subcollecties kent de Alpha-serie: Small planks, tegels en Medium Planks waarvan we hier de Zeebries Eik Licht hebben geplaatst. Het formaat van de 4V-vloerdelen is 149, 4 bij 20,9 cm. 

 

Afwerking

Een prachtige vloer als de Zeebries Eik Licht verdient natuurlijk een evenzo schitterende afwerking. Daartoe hebben we over afwerklijsten geplaast met het Aspen Eiken-decor. Een decor die perfect past  bij de lichte kleur van de vloer. 

 

Met de overhandiging  van de gratis meegeleverde deurmat kwam de klus ten einde en mochten onze parketteurs na ontvangst van de coimplimenten weer voldaan huiswaarts.