77 m² Merano Grey Plak-pvc te 's Gravendeel

Wie op zoek is naar een vloer die tegen een stootje moet kunnen, maakt met een pvc-vloer van Ambiant een uitstekende keuze. Superdegelijk en zeer betaalbaar. Voor vrijwel elke soort van pvc - stroken, tegels, visgraat, Hongaarse punt - kun je wel bij Ambiant terecht. Niet voor niets kiezen veel ontwikkelaars en inrichters voor een vloer van dit merk. 

 

Merano Grey

De Merano is een van de vele series plak-pvc vloeren van Ambiant. Een serie stevige pvc-vloeren van 152,4 bij 22,9 cm grote 4V-stroken die voorzien zijn van een een robuust decor en een tast- en zichtbare oppervlaktestructuur voor de uitstraling van echt hout. De Merano is verkrijgbaar in vier kleuren waarvan we hier in 's Gravendeel de Grey hebben geplaatst. We zijn daartoe uiteraard eerst begonnen met de ondergrond. Omdat plak-pvc elk onregelmatigheid verraadt. moet-ie perfect egaal zijn. Met 3 mm egaline verkrijgen we een volmaakt genivelleerde ondergrond. 

 

Afwerking

Daags daarna zijn we de opgedroogde ondergrond gaan schuren en - na alles opgeruimd te hebben - begonnen met het lijmwerk. Een secure klus. Kijk maar op onderstaande foto's naar het snijwerk rondom de deurposten. We hebben de foto's genomen alvorens we de vloer zijn gaan afwerken door wat kitwerk bij diezelfde deurposten en het plaatsen van hoge, witte plinten, een upgrade van deze als Comfort Deal geleverde en geplaatste plak-pvc vloer.