60 m² VillaLine 386 Light Oak Plak-pvc te Rotterdam

Voor het plaatsen van een plak-pvc is het altijd extra prettig wanneer de woning nog betrokken moet worden  en er geen extra maatregelen nodig zijn voor de bescherming van het huisraad. Onze parketteur kon dan ook rustig de ondergrond inspecteren alvorens de emmers primer en egaline uit de bus te halen. Door de ondergrond eerst te primeren zorgen we ervoor dat op mogelijke poreuze plekken de egaline (deels) kan worden opgezogen en de vloer minder egaal wordt. Na droogtijd is onze parketteur aan de slag gegaan met de egaline en hij heeft vervolgens met 3 mm egaline een perfect genivelleerde ondergrond gerealiseerd.

 

VillaLine 386

Op de dag dat de nieuwe ondergrond volledig was opgedroogd is onze pvc-specialist opnieuw langs geweest, maar nu met de vloer in de auto. Eerst heeft hij de ondergrond een flinke schuurbeurt gegeven. Stofvrij vanzelfsprekend. Daarmee was de voorbereiding voltooid en mocht hij aan de slag met de VillaLine 386. Een prachtige licht eiken pvc met stroken van 22,8 bij 121 cm. Kenmerkend voor dit pvc is dat de toplaag niet alleen is afgewerkt met een 0,5 mm dikke slijtlaag maar dat deze ook register embossed is. Dat maakt het houten decor tastbaar en geeft 'm een nog authentiekere ervaring. De polyurethaan beschermlaag die eraan is toegevoegd zorgt ervoor dat je heel lang van deze vloer zult genieten. Er wordt dan ook 15 jaar garantie op gegeven bij normaal woongebruik.

 

Afwerking

Nadat de vloer gewalst is, moest-ie nog wel afgewerkt worden. Dit is gedaan door rondom de deurposten de naden dicht te kitten. De Comfort Deal waarmee we deze vloer hebben geleverd en geplaatst kent geen plinten of iets dergelijks en omdat er hier ook niet voor is gekozen was de opdracht hiermee klaar en konden we afscheid nemen met achterlating van de gratis inloop deurmat en onderhoudsdset.