55 m² BP500 Thor 501 Klik-pvc te Hellevloetsluis

Alvorens aan de slag te gaan met de vloer, hebben we hier eerst een vochtscherm geplaatst. Gegeven de kwaliteit van het klik-pvc was een ondervloer niet nodig, maar enige bescherming tegen vocht uit de ondervloer kan het woongenot aanmerkelijk verlengen. 

 

BP500 Thor 501

De Thor 501 is een geweldige klik-pvc vloer van Bodiax, de Nederlands producent van hoogwaardige pvc-vloeren. Negen millimeter dik is deze vloer die voorzien een 1,5 mm dikke onderlaag die zorgt voor maximale egalisatie en geluidsdemping, tot wel 10 dB en daarmee elke ondervloer overbodig maakt. Elk vloerdeel is 22 bij 151,1 cm groot en voorzien van vier microvoegen rondom voor die gewenste ervaring van echt hout. Het robuuste karakter van het licht eiken draagt daar zeker aan bij.

 

Afwerking

Na plaatsing hebben we de vloer afgewerkt met afwerklijsten in de kleur Oude Rustiek Eiken. Een uitstekend kleurkeuze voor een perfect match met de Thor 501.