90 m² Piazzo Warm Grey Premium Plak-pvc te Rhoon

Alvorens het traject in gang te zetten, zijn we natuurlijk eerst even langs gegaan om de vloer op te meten en de trap te inspecteren. Geen bijzonderheden, dus kon snel de afspraak ingepland worden voor het egaliseren van de vloer. We brengen er dan eerst een hechtingsmiddel aan op de vloer en vervolgens een drie millimeter dikke laag egaline. Op een volgende afspraak wanneer alles is opgedroogd, zijn we de vloer gaan schuren en mocht het plak-pvc uitgeladen worden.

 

COT7310 Piazzo Warm Grey

Wie op zoek is naar een prachtige betonlook tegel maakt met de Piazzo Warm Grey een uitstekende keuze. Deze vloer bestaat uit rechthoekige XL-tegels (91,4 x 45,7 cm) van 2,5 mm dik pvc die elk voorzien zijn van vier microvoegen. Het meest in het oog valt echter de warmgrijze kleur en de oppervlakte structuur die perfect de uitstraling kan beton nabootst. De Piazzo Warm Grey is met een warmteweerstand van 0,02 m²/kW zeer geschikt voor als je vloerverwarming hebt liggen en dankzij de classificatie in gebruiksklasse 23 buitengewoon goed bestand tegen intensief gebruik. Kortom, een vloer om jarenlang woonplezier van te hebben. 

Zowel vloer als trap hebben we met dit pvc bekleed. Helaas hebben we geen foto's van de trap klus.

 

Afwerking

Voor de afwerking ging natuurlijk de meeste aandacht uit naar de trap waar overal profielen moesten komen als ook overgangsprofielen met de vloer. Daarnaast hebben onze jongens ook een verzonken deurmat gemonteerd en een en ander dichtgekit.