110 m² Vivero Natural Oak Plak-pvc te Leerdam

Het spreekt vanzelf dat we eerst het voorbereidende werk onder handen hebben genomen. De ondergrond in deze pas opgeleverde woning vertoonde geen onvolkomenheid, maar moest voor plak-pvc wel geëgaliseerd worden. We brengen dan eerst een primer aan als hechtmiddel om er vervolgens, wanneer de primer is opgedroogd, een 3 mm dikke laag egaline op uit te smeren. Het resultaat: een perfect egale vloer zonder enige onregelmatigheid.

 

Vivero Natural Oak

Op de dag van plaatsing zijn we als eerste aan de slag gegaan met het schuren van de geëgaliseerde ondergrond. Stofvrij uiteraard. Met een grondige schuurbeurt zijn alle mogelijke oneffenheden verdwenen. De Natural Oak die we hier geplaatst hebben is een vloer waarvoor geen enkele moeite is gespaard om 'm zo veel mogelijk het karakter te geven van een echt houten vloer. Dit pvc uit de Vivero-collectie van Ambiant kent extra lange stroken van 152 cm en een registered embossed afgewerkt toplaag voor een tastbare ervaring. Vier microgroeven rondom plus een fraai uitgewerkt decor maken het plaatje compleet. In de Vivero-collectie vind je zes kleurstellingen waarvan de hier dus de Natural Oak hebben geplaatst. 

 

Plaatsing

Hierbij waren we er snel uit wat de legrichting van de stroken moest worden om optimaal gebruik te kunnen maken van de lichtinval. Onderstaande foto's zeggen wat dat betreft genoeg. Nadat de klus klaar was hebben we alles gewalst en her en der kit aangebracht bij de deurposten. En mochten we afscheid nemen van de opdrachtgever met een gratis deurmat en een gratis pvc-reiniger.