100 m² Paddington Beige click-pvc te Spijkenisse

Wie een nieuwe woning gaat betrekken zal doorgaans eerst starten met het grove werk zoals verven, behangen en stucen om daarna de vloer aan te pakken. Hier, echter, mochten we in een eerdere fase aan de slag. Geen probleem natuurlijk. Het eerste wat we gedaan hebben is een vochtscherm plaatsen. De te plaatsen klik-pvc vloer  behoeft weliswaar geen ondervloer, maar enige bescherming tegen vocht uit de ondergrond is onontbeerlijk. 

 

100 m² Paddington Beige

De Paddington van Floorlife behoort tot de nieuwe generatie klik-pvc vloeren. Deze SRC-vloeren (Silent Rigid Click) kennen zoals de naam al zegt een bijzonder hoge vormvastheid en geluiddemping dankzij een samenstelling van Rigid Board en een 1 mm onderlaag van kurk. Met een SRC-vloer heb je dan ook geen ondervloer meer nodig en hoef je geen rekening te houden met het in- en uitzetten van de vloer. Tot wel 400 m² mag je ze doorleggen zonder dat je een dilatatievoeg nodig hebt ter voorkoming dat de vloer gaat opbollen.

 

Extra voordeel voor onze jongens is dat de SRC-vloeren zich heel makkelijk laten vastklikken. Wel zo makkelijk met 100 m² Paddington Beige op het programma. Een vloer waarvan elk 5,5 mm dik paneel een formaat kent van 1220 bij 229 mm en voorzien is van een v-groef rondom als ook een Registered Embossed toplaag voor de maximaal natuurgetrouwe looks van echt hout.  De Paddinton (Gebruiksklasse 23) is verkrijgbaar is zes kleurstellingen waarvan we hier dus de Beige hebben geleverd en geplaatst.

 

Afwerking

Na plaatsing zijn we voor de afwerking op een ander tijdstip opnieuw naar Spijkenisse afgereisd. Bij de Premium Deal was gekozen voor een upgrade van de plinten. Dat betekende dus in RAL9010 voorgelakte Hoge MDF-plinten van 70x15 in de uitvoering Modern. Wel 60 meter hiervan heeft onze afwerkspecialist mogen monteren en waar dat niet mogelijk was zoals rond de deurposten plakplinten in de kleur Eiken Wit Getint . Voorts heeft hij profielen aangebracht bij de entree, daar waar de verzonken - gratis meegeleverde - deurmat moet komen.