400 m² DD Tegels Plak-pvc te 's Gravendeel

Bij plak-pvc is een egale ondergrond natuurlijk een absolute vereiste. Plak-pvc is doorgaans iets van 2,5 mm dik en kan daardoor elke oneffenheid in de ondergrond verraden. Als eerste hebben we dan ook onze parketteur op pad gestuurd met enige blikken primer voor de hechting en enkele emmers egaline om de ondergrond te egaliseren met een 3 mm dikke laag  Daags erna, wanneer de egaline is opgedroogd, volgt dan een flinke schuurbeurt en is de ondergrond klaar voor het plak-werk. Tegelijkertijd hebben ook onze jongens in het magazijn keihard gewerkt aan deze klus. Maar liefst 125 pakken plak-pvc moesten er versjouwd worden. 

 

Douwes Dekker Ambitieus Klik

Voor de kantoorruimtes was gekozen deze te voorzien van de Douwes Dekker Ambitieus plak-pvc tegel in twee uitvoeringen: de Flinke Tegel Muffin en de Flinke Tegel Brownie. Twee prachtig betonlook tegels in het formaat  45,7 bij 91,4 cm in respectievelijk lichtgrijze en bruine tinten. Twee exponenten uit een collectie van vier verschillende kleurstellingen die verkrijgbaar zijn in zowel plak- als klik uitvoering. Elke tegel is voorzien van een microgroef rondom en afwerking met een steenachtig karakter. Deze tegels zijn dan ook een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een vloerbedekking voor een interieur met industriële, hi-tech looks. Zeker als je van plan bent om 'm langdurig, intensief te gebruiken. De Ambitieus-serie is namelijk geclassificeerd in gebruiksklasse 23, goed voor zwaar gebruik. 

Voor onze parketteur was het bij deze grote klus natuurlijk intensief werken om alles binnen de gegeven tijd op te leveren. Na het plakken moest hij de gehele vloer ook walsen om alles extra goed te laten hechten