120 m² Quick-Step Botanisch Beige te Willemstad

Soms kun je een ondergrond hebben die in dusdanig situatie verkeerd, dat je niet zeker weet hoe 'm aan te pakken en met welke oplossing je een vloer kunt krijgen om lang plezier van te hebben. De hulp van een vloerenexpert kan dan zeker het verschil maken. Zo kregen we in deze woning te maken met een ondergrond in erbarmelijke staat. Er lagen plavuizen die deels waren weggehakt. Onregelmatigheden die klik-pvc noch egalisatie kan verhelpen. We hebben de opdrachtgever dan ook geadviseerd eerst een laag mortel aan te laten brengen en vervolgens de ondergrond te voorzien van een dubbele egalisatie. Een omvangrijke operatie, maar wel essentieel voor een stabiel fundament.

 

AVMP 40236 Quick-Step Botanisch Beige

Nadat alle voorbereiding achter de rug was, hebben we onze chauffeur naar Willemstad gestuurd met achterin 120 m² Botanisch Beige. Een prachtige klik-pvc vloer uit de Alpha Vinyl Medium Planks collectie van Quick-Step. Dan weet je het gaat om klik-pvc van A-kwaliteit. Elk 149,4 bij 20,9 cm grote 4V-vloerdeel is voorzien van het zeer innovatieve Uniclic klik-systeem als ook een Hydroseal. Dat is een speciale coating die zorgt voor maximale waterbestendigheid. Bovenal heb je met een vloer uit deze serie een vloer waarop je flink tekeer kunt gaan. De Alpha Vinyl collectie is Ingedeeld in de hoogste gebruiksklasse (33) en krijg je van Quick-Step gewoon 25 jaar garantie.

Daags erna, wanneer de vloer is geacclimatiseerd, zijn onze jongens aan de slag gegaan met de plaatsing. Hiervoor is eerst een vochtscherm geplaatst voor een optimale bescherming van de vloer waarna het echte werk mocht beginnen.

 

Afwerking

We hebben de Botanisch Beige geleverd en geplaatst als Comfort Deal. Standaard gaan we met deze deal de vloer afwerken met afwerklijsten. Hier was echter gekozen de deal te upgraden met hoge mdf-plinten, voorgelakt in RAL9010. Overal waar mogelijk heeft onze parketteur ze aangebracht en waar dat niet mogelijk was plakplinten. Een prachtige afronding van een veelomvattende opdracht.