92 m² + 16 traptreden met Riante Plank Zoethout Plak-pvc

Je trap en vloer laten voorzien van hetzelfde design trapbekleding is een hele mooie keuze wanneer je de trap meer bij je interieur wilt betrekken. Het voordeel van samenwerken met De Pvc Expert is natuurlijk dat je alles bij een en hetzelfde adres regelt. We beginnen dan altijd met het grote werk: het egaliseren van de ondergrond. Eerst brengen we er een primer op aan. Een hechtingsmiddel waarmee we voorkomen we dat de ondergrond op enigerlei wijze iets van de 3 mm dikke egaline op kan zuigen. Het egaliseren hierna is een zorgvuldige klus, want de egaline moet gelijkmatig uitvloeien en ook moet je rekening houden met de deuren.

 

04745 Douwes Dekker Riante Plank Zoethout

Op de opgedroogde egaline breekt vervolgens de dag aan voor de plaatsing van de vloer. Eerst maken we de vloer zo effen mogelijk met een stevige - stofvrije - schuurbeurt en gaan aan de slag met het pvc. De Riante Plank Zoethout is een hoogwaardig pvc uit de recent geïntroduceerde Ambitieus-collectie. Emissievrij en zeer sterk. Elke 1-strooks vormgegeven strook van 152,4 bij 22,8 cm is voorzien van een v-groef aan alle zijden en afgewerkt met een embossed registered toplaag voor de tastbare looks van echt hout. Ingedeeld in gebruiksklasse 23 heb je met een vloer uit de Ambitieus-collectie een prachtige vloerbedekking die perfect geschikt is voor zwaar huishoudelijk gebruik. Douwes Dekker geeft je dan ook 15 jaar garantie erop.

 

16 Treden

Na het walsen van de vloer en enig kitwerk her en der, was het tijd om de dichte trap aan te pakken. Dat betekende dus eerst alle houten treden en neuzen goed schuren en schoonmaken om hierop met de grootste accuratesse het pvc aan te brengen. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van 14 bij 43 mm grote trapneusprofielen van roestvrij staal.