80 m² Trendy Visgraat Boterkoek Royal Deal te Stein

Ter plekke gearriveerd is onze parketteur eerst gaan kijken naar de kwaliteit van de ondergrond. Opdrachtgever had namelijk aanvankelijk een plak-pvc vloer gewenst. Alleen maakte de ondergrond met de vele diepe scheuren dit niet mogelijk. We hebben de opdrachtgever dan ook geadviseerd om voor de klik-variant te kiezen. Plaatsing van plak-pvc was mogelijk, maar niet zonder risico's. Wel hebben we voor alle zekerheid de parketteur twee verschillende ondervloeren meegegeven zodat-ie ter plekke een keuze kon maken. Uiteindelijk is hier de lvt-ondervloer gelegd. Deze ondervloer is speciaal ontwikkeld voor klik-pvc en biedt een buitgewoon goede demping van 10 dB. Daarbij is deze vloer antislip, dat wil zeggen dat er geen beweging kan ontstaan tussen vloer en ondervloer.

 

04872 Trendy Visgraat Boterkoek

De Trendy Visgraat Boterkoek is een hele mooie visgraat vloer uit de Ambitieus collectie van Douwes Dekker. Een 7 mm dikke vloer bestaande uit forse panelen van 72 bij 18 cm. Elk deel is voorzien van een micro groef rondom voor een eigentijdse uitstraling van een klassieke vloer. Je kunt hierop flink tekeer gaan, want voor in huis istie ingedeeld in gebruiksklasse 23, dé klasse voor intensief gebruik. Onze parketteur heeft alvorens met plaatsing te beginnen eerst goed gekeken naar de legrichtingen en hoe het patroon het beste tot zijn recht gaat komen. Belangrijke keuzes, uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever.

 

Afwerking

We hebben de opdracht afgerond met de montage van hoge, voorgelakte mdf-plinten in de kleur RAL9005 (zwart), en waar dat niet mogelijk was met plakplinten in de kleur zachte eik warm grijs. Kijk op onderstaande foto's hoe deze combi heeft uitgepakt.