52 m² YUP Fulham Natural Oak Visgraat Klik-pvc te Dordrecht

Na een korte kennismaking met de opdrachtgever mocht als eerste al het gereedschap en de vloer uit de bus. Deze kon nog niet direct plaatsen want eerst was zijn hulp nodig voor het verplaatsen van een grote, zware kast. Mits dit in de planning is opgenomen, zijn dergelijke taken natuurlijk geen probleem. 

 

 

YUP Fulham Natural Oak

De Yup Fulham is een serie visgraat-pvc die voor ons nauwelijks nog geheimen kent. Een serie van vier in zowel klik als plak verkrijgbare pvc-vloeren die voorzien zijn van een schitterende decor vol subtiliteiten als ook een register embossed afwerking voor een driedimensionaal effect. Topkwaliteit dus met maximale natuurgetrouwheid. Dat zie je in de microvoegen die op elk 73 bij 14,6 cm groot paneel is aangebracht, de antislip toplaag en je ziet het aan de geïntegreerde ondervloer. Fabrikant Floorlife geeft moeiteloos levenslang garantie op deze vloer die ingedeeld is in gebruiksklasse 23, perfect voor zwaar woongebruik. 

 

Plaatsing

Voor het plaatsen van de vloer is onze parketteur eerst gaan overleggen met de opdrachtgever. Hij wil weten wat de legrichting gaan zijn in elke ruimte. Hij weet dan hoe het legplan eruit gaat zien en het visgraat motief gestalte gaat krijgen. Visgraat vraagt nu eenmaal om een strategische aanpak voor een mooi, evenwichtig vloerbeeld met fraaie overgangen tussen de ruimtes. 

 

Afwerking

Op een later moment mocht onze plintenspecialist naar Dordrecht. Zijn lading: 36 meter mdf-plinten in exact dezelfde kleurstelling als de vloer. Daarnaast hadden we hem ook plakplinten meegegeven voor de plekken waar je geen hoge plinten kunt plaatsen zoals rond de deurposten.