· 

41 m² XL71 Royal Plak-pvc te Velp

Het plaatsen van deze vloer vormde de afronding van een groter project waarin we ook de vloerverwarming hebben geïnstalleerd. Dit is gedaan in eendrachtige samenwerking met de opdrachtgever die eerst fermacell is gaan plaatsen alvorens onze installateur sleuven erin heeft gefreesd. Vier groepen heeft hij geïnstalleerd en aangesloten. Hierna hebben wij zelf de sleuven dichtgemaakt en was de vloer klaar voor egalisatie en plaatsing.

 

XL71

De XL71 is de perfecte vloer voor wie het graag breed laat hangen. Elke strook is 76,5 cm lang en 15,3 cm breed. Een formaat dat zorgt voor een rustiger uitstraling. Uiteraard vind je in de XL71 alle kwaliteiten van hoogwaardig pvc terug. Waterbestendig, makkelijk te onderhouden, slijtvast en zeer duurzaam. Misschien wel net zo belangrijk of juist belangrijker is de veiligheid van deze vloer. Ftalaatvrij-vri en nauwelijks emissie van andersoortige stofjes. 

 

Plaatsing

Als gewoonlijk is onze parketteur eerst gaan nadenken over het legplan. Visgraat leggen is niet eenvoudig en vraagt om een gedegen aanpak om overal goed uit te komen. Een onderdeel van zijn werk natuurlijk waarin onze parketteur zijn vakmanschap kan laten zien hetgeen hij graag doet.

 

Afwerking

Ter afwerking is overal langs elke deurpost enig kit aangebracht. Daarnaast beleefden we het genoegen om de vloer te mogen afwerken met hoge, witte plinten. De kers op de pudding van een schitterend gelegde visgraat plak-pvc vloer.