58 m² Premium Deal Peckham Light Grey te Zaltbommel

Het is altijd fijn wanneer we zowel de vloer als de vloerverwarming mogen verzorgen. We kunnen alles strak plannen en hoeven enkel rekening te houden met de agenda van de opdrachtgever. Zo wensen onze installateurs eerst langs te gaan voor een kijkje op de ondergrond en in het ketelhok. Ze overleggen over het aantal benodigde groepen en inventariseren alle materialen die er nodig zullen zijn.

 

Speciale mortel

Wanneer de installatie voltooid is, sturen we onze gleuvenspecialist voor het dichtmaken van de opengefreesde vloer. Daartoe hanteren we een speciale mortel die perfect de wisselende temperaturen in de leidingen kan opvangen. De vloer krijgt daarna een lichte installatie en de vloer kan erop.  

 

Peckham Light Grey

De Peckham Light Grey doet met recht eer aan het woord betonlook. Vierkante tegels kwaliteitspvc van 61 bij 61 cm die voorzien zijn van fraaie lichtgrijze schakeringen die horen bij beton. De 2,5 mm dikke tegels zijn niet plat afgesneden maar schuin voor een microgroefje aan alle zijden. Vijftien jaar garantie krijg je met de Peckham Light Grey. Een vloer waar onze parketteur natuurlijk wel raad mee weet. Met een scherp oog heeft hij een schitterende geplaatste vloer mee opgeleverd en 'm meteen afgewerkt met kit bij de deurposten. Op een later moment zullen we hier ook hoge plinten gaan plaatsen.