39 m² Oakland Visgraat 7202 Desert te Rhoon

Speciaal voor deze opdracht zijn we eerst gaan schouwen in Rhoon. We checken dan de kwaliteit van de ondergrond en pakken het laserapparaat erbij om alles op te meten. Er bleek een oude laminaatvloer te liggen waaronder we beton aantroffen. Terug op kantoor hebben we meteen de planning ter hand genomen waarin onze parketteur enkele dagen na het verwijderen van het laminaat naar Rhoon konden voor het plaatsen van de pvc-vloer 

 

Oakland Visgraat 7202 Desert

Wist u dat we ook vloeren die niet in onze dealcollecties zitten als all-in deal kunnen leveren en plaatsen? Zo hebben we hier de in onze showroom aanwezige Oakland Desert als Royal Deal aangeboden, dus inclusief alles waaronder de speciale voor pvc bestemde ondervloer die onze jongens als eerste zijn gaan leggen. 

 

Vervolgens was het tijd voor enig denkwerk. Het doel hiervan is om met minimaal snijverlies een evenwichtig vloerbeeld te verkrijgen met vloeiende oplossingen bij lastige hoekjes. Een tijdrovende klus maar wanneer het legplan klaar is kan er vlot gewerkt worden met de Oakland Visgraat. Een 6 mm dikke visgraatvloer van groot formaat. Elke plank is 73,5 bij 14,7 centimeter met een extra matte toplaag die voorzien is van een Register Embossed 3d-profiel. Dankzij dit formaat geeft de Oakland je woning een rustig aandoende ambiance vol allure. Extra aandacht tijdens de plaatsing kreeg natuurlijk de entree waar zich het luik tot de kruipkelder bevond. Voor de  inloopmat heeft onze parketteur er zilverkleurige profielen aangebracht.

 

Afwerking

We hebben de vloer afgewerkt met de als upgrade aangeschafte hoge mdf-plinten, en wel die in de uitvoering Modern, in het formaat 90 bij 15 mm en voorgelakt in RAL9010. Voorts heeft hij de meegebracht deurmat op maat gesneden en meteen geplaatst.