pvc vloer betonlook

Een pvc-vloer met betonlook? Een geweldig plan! Een pvc-vloer met betonlook is op dit moment enorm trendy voor elk  stijlvol interieur met een industrieel karakter. En De PVC Expert maakt het allemaal voor je in orde. Als enige zijn wij uitsluitend actief in het leveren en leggen van pvc, dus ook die in betonlook. Makkelijk en voordelig. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete pvc met betonlook uit te kiezen in een van onze all-in deals.

 

Pvc inclusief-leggen. Onze unieke expertise!

 

 De PVC Expert garandeert  binnen 3 weken jouw vloer op te leveren! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

 

Chat online, mail of bel ons op 085 301 95 29 voor al je vragen.

 

Bij De PVC Expert vind je uiteraard een ruime keuze uit pvc-vloeren met betonlook. Klik of plak? Licht of Donker? Welk decor in welke legmethode je ook zoekt, we hebben 'm

 

Ga voor puur design en kies voor een pvc-vloer met betonlook 

 

Binnen 24 uur een gratis offerte in je mailbox


Beste koop van 2020/2021

- Beoordeeld met een 9+ 


8000+ pvc-vloeren gelegd met succes

-Sinds onze oprichting in 2007 

 Grootste expertise in de markt van pvc

- Nummer 1 expert in pvc

100% gratis inmeten & advies bij u thuis

- Of kom langs in onze showroom Klantbeoordeling 9,2

PVC met betonlook inclusief Leggen Beste Koop 2018/2019

In 2020 zijn we

beoordeeld met een 9,2

- Van de 1750+ beoordelingen -

Bedankt voor de positieve reviews :)

Bel of mail ons

pvc inclusief leggen expert contacteren

Winnaar Beste Prijs/Kwaliteit

PVC Inclusief Leggen Winnaar


Kies Je Alles-In-1 Deal


Premium Pakket:

> Beste producten & materialen <

Premium PVC inclusief leggen

✓  ±50 PVC keuzes

(0,55 mm toplaag + Embossed)

+

✓  Voorstrijken

✓  Egaliseren

✓  Incl. lijm & toebehoren

✓  Plaatsen PVC vloer

> #1 legservice van NL <

+

✓  ±20 jaar garantie

✓  24 maanden leggarantie

✓  Gratis Thuisbezorgd

✓  Gratis Bona® Startset

(Reinigingsset voor PVC vloeren)

 

Normaal: 88,95   nu: 64,95


Premium Pakket:

> Beste producten & materialen <

Premium Klik pvc deal expert

✓  ±50 PVC keuzes

(0,55 mm toplaag + Embossed) 

+

✓  Premium ondervloer / Geïntegreerd

✓ Premium Afwerkplinten

✓ Incl. alle benodigde materialen

✓ Complete Pvc vloer gelegd

> #1 legservice van NL <

+

✓  ±20 jaar garantie

✓  24 maanden leggarantie

✓  Gratis Thuisbezorgd

✓  Gratis Bona® Startset

(Reinigingsset voor PVC vloeren)

 

Normaal: 88,95   nu: 64,95

 
vraag nu je offerte aan


Beste Prijs en Kwaliteit

Een mooie pvc-vloer met betonlook gezien? Vraag dan meteen jouw gratis offerte aan voor het leveren en plaatsen van de vloer.  Vul  simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 24 uur een offerte in je mailbox ontvangt. 

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraag? Bel of mail ons.Gegarandeerd de Laagste Prijs


Betaal nooit meer teveel. De Pvc Expert garandeert de laagste prijs in je offerte. Toch ergens anders een goedkopere offerte kregen op dezelfde vraag? Laat 'm zien en we komen je meteen tegemoet met 5% extra korting.


pvc betonlook inclusief leggen


Betonlook-inclusief-leggen: de Premium Deal


Een pvc-vloer met betonlook is eigenlijk wel de meeste duurzame keuze voor een strak, eigentijds interieur. Pvc is geluiddempend en ijzersterk. Je kunt er jarenlang plezier van hebben. Daarnaast is pvc waterbestendig. Dat betekent dus dat je het al die jaren heel makkelijk kunt onderhouden en niet in paniek hoeft te raken als er een glas omvalt. Behalve beter bestand tegen vocht dan laminaat is pvc  hygiënischer door een antibacteriële behandeling. 

 

Ideaal bij vloerverwarming

Maar misschien wel het prettigste van pvc met betonlook is dat het in tegenstelling tot de industriële looks zo fijn aanvoelt onder je voeten. Zeker als je vloerverwarming hebt liggen. Dat werkt perfect met pvc. Dan heb je het 's winters en 's zomers (met behulp van vloerkoeling) altijd aangenaam in huis. Weliswaar ben je voor pvc met betonlook wat meer kwijt dan voor laminaat, maar die investering zal je op termijn zeker terugverdienen met een lagere energierekening. Lees hier meer over onze vloerverwarmingservice

 

Klik of plak

De keuze of je het pvc met betonlook wilt klikken of plakken op de vloer is met name afhankelijk van je budget. Een verlijmde pvc-vloer is ideaal voor vloerverwarming maar dan zal de ondergrond volledig egaal moeten zijn. Je zal dan een vakman nodig hebben die de ondergrond gaat egaliseren. Immers, zonder die egalisatie ga je later elke korrel en oneffenheid terugzien. Met klik-pvc is dat niet nodig. Het wordt op dezelfde manier gelegd als laminaat en zou je zelfs in principe mee kunnen nemen als je gaat verhuizen. Wel heb je met klik-pvc minder geluidsreductie als bij plak-pvc maar een goede ondervloer kan dat ondervangen.

 

All-in deal

Het spreekt vanzelf dat De Pvc Expert je elke zorg uit handen zal nemen. Bij onze all-in deals is alles inbegrepen. Vloer, toebehoren, transport en reis- en arbeidskosten zitten allemaal in de deal. En wanneer je plak-pvc wenst zorgen we eerst voor de egalisatie om daags daarna je vloer te komen leggen en afwerken. Toch liever klik-pvc? Wij zorgen ervoor dat je de voor jouw situatie perfecte ondervloer krijgt. Makkelijk toch?